5ocakgazetesi.com

Başkanlığı devralmasının ardından camiayı yeniden kenetlemek ve eksikleri gidermek anlamında elinden gelen gayreti gösteren Başkan Bostancı, sergilediği tutum ve yarattığı heyecan ile tüm Adanaspor camiasını kenetlemek adına önemli bir adım atmış oldu.  

Bu kenetlenmenin ve heyecanın en temel nedeni ise Başkan Bostancı’nın taraftarlar ile arasındaki samimiyete ve dürüstlüğe dayanan ilişkisi olarak görüldü. 

Başkan Bostancı özellikle, bugüne kadar verdiği her sözü tutarak taraftarların da gönlünde taht kurmayı başardı. 

MAÇ ÖNÜ STORE KURDU

Taraftarların uzun yıllardır en çok dile getirdiği lisanslı ürün sorunu, en kısa sürede taraftarların hizmetine maç önünde stant kurdurarak çözdü. Başkan Bostancı'nın bu hareketi ilerleyen dönemlerde kalıcı açılacak store için olumlu bir adım olarak değerlendirildi. 

ESMA'YA SÖZÜNÜ TUTTU

Başkan Asil Bostancı, sosyal medya üzerinden de minik taraftar Esma'nın lisanlı ürün bulamadığı için kendi tişörtünü Adanaspor forması gibi tasarlamış olmasını öğrenmesi üzerine forma hediye etmek sözü vermişti. Başkan Bostancı o sözü de tuttu. 

FORMALAR, NORMALDEN DAHA UCUZ

Formalar satışa çıkmadan önce Asil Bostancı canlı yayında " Formalar taraftarların cebini yakmayacak, bizim de kar elde etmeyeceğimiz şekilde satışa çıkacak" demişti. Formalar bin 250 liradan satışa sunuldu. Aynı formaların Adanaspor logosu olmayan hali, Adidas'ın orijinal internet sitesinde bin 300 lira olarak satılıyor. Üzerinde Adanaspor logosu bulunan ve Adana'da vatandaşların ayağına kadar gelen formalar, Adidas’ın tasarımsız orijinal formasından bile  50 lira daha ucuza satılıyor. 

FORMA TANITIMI ESKİ FUTBOLCULARLA OLDU

Başkan Bostancı, forma tanıtımı yapılmadan önce tanıtımın eski futbolcularla olacağının sözünü vermişti. Bu sözü de yerine getiren Bostancı, uzun zamandır yapılmayan bir forma tanıtımını yaparak alkış topladı. 

KADIN VE ÇOCUKLARA İNDİRİM YAPILDI

Katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen "Kadın ve çocuklara bir indirim yapılacak mı?" sorusu üzerine de kısa sürede harekete geçen Asil Bostancı, kadın ve çocuk taraftarlara %20 kombine indirimi uygulandığını açıklamıştı. 

MAÇ ÖNCESİ TARAFTARLARI SELAMLADI

Ligin açılış karşılaşmasından günler önce katıldığı X sohbet odasında taraftarların "Tribüne gelin" çağrısına da yanıtsız kalmayan Başkan Asil Bostancı, Esenler Erokspor maçı öncesi tribüne gitti ve taraftarları selamladı. 

Adanaspor Yabancı Oyuncu Kontenjanını Doldurdu Adanaspor Yabancı Oyuncu Kontenjanını Doldurdu

MÜCADELECİ TAKIM GALİBİYETLE BAŞLADI

Verdiği bir diğer sözde ise mücadeleci bir takım oluşturacaklarıydı. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, takımın ortaya koyduğu performansla da bu sözü de yerine getirdiği açıkça görüldü.  

Öte yandan transferler ile ilgili "Takıma fayda sağlayacak, paramızı çöpe atmayacağımız transferler yapacağız" sözü veren Başkan Asil Bostancı, takıma yeni katılan Adama Fofana ve Jankat Yılmaz'ın yerinde transferler olduğunu da alınan galibiyetle göstermiş oldu. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı göreve geldiği günden bugüne kadar geçen kısa sürede yaptıklarıyla güven vererek taraftara kendini kabul ettirmenin yanı sıra başarı için de umut oldu.

Editör: Murat BERHUN