Banka Seçiminde Mobil Bankacılığın Farkı Banka Seçiminde Mobil Bankacılığın Farkı

Ev temizlik ürünleri sektörünün lider markalarından Peros ve Asperox’un üreticisi, %100 yerli sermayeli Beyaz Kâğıt, bisiklet sporuna olan desteğini sürdürüyor. Asperox, Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek L’Etape Türkiye by Tour de France organizasyonunun ana sponsorluğunu ve yarışın önemli bir bölümünü oluşturan tırmanış etabını üstlendi. L'Etape Türkiye by Tour de France, 19-20 Ekim’de İstanbul’da koşulacak. 50’yi aşkın ülkeden 3 bin sporcunun katılacağı L'Etape Türkiye by Tour de France’ın 50 milyondan fazla kişiye ulaşacak. Organizasyon özelinde gerçekleştirilen imza törenine Beyaz Kâğıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman ve L’Etape Türkiye by Tour de France Proje Müdürü Mathieu Clanchin katıldı.

Dünyanın en prestijli bisiklet yarışı L’Etape Türkiye by Tour de France’ın ana sponsorları arasında yer almaktan büyük bir gurur duyduklarını söyleyen Beyaz Kâğıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman, “Dünyamızın geleceğini düşünüyor, sürdürülebilir bir dünya için ‘Tertemiz yarınlar inşâ ediyoruz’ ilkesiyle hareket ediyoruz. Bu çerçevede çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisikletin yaygınlaşması amacıyla bisiklet sporunu destekliyoruz” dedi. 

Bisiklet sporu Asperox ile daha güçlü

2021 yılından bu yana daha temiz bir dünya için pedallamak amacıyla bisiklet sporunu sahiplendiklerini belirten Kahraman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımımızı kurduk ve o günden bu yana bisiklet sporuna verdiğimiz destekle 172 kürsüde yer aldık. Türkiye’nin en büyük yol bisikleti yarışı Gran Fondo gibi prestijli organizasyonlarda elde ettiğimiz başarılarla gurur duyuyoruz. Asperox ile bisikletle temizliğe hız katıyoruz ve bu alanı sahiplenmeye devam ediyoruz. Şimdi de L’Etape by Tour de France Türkiye’ye destek vermekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyor, yarışacak sporculara başarılar diliyoruz.”

Beyaz Kâğıt Hakkında

Beyaz Kâğıt, 2005 yıIında Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuş, ev temizlik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren %100 yerli sermayeli bir şirketidir. Üretim serüvenine 2007 yılında başlayan Beyaz Kağıt, bugün kendi sektöründe Türkiye’nin en büyük iIk 3 üreticisinden biri haline gelmiştir. Ana markaları “Peros” ve “Asperox” ile Beyaz Kâğıt, kısa sürede adını geniş kitlelere duyurmuş ve kullanıcılarının vazgeçilmezi olmuştur. Ortadoğu, Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlerin de içinde bulunduğu yaklaşık 90 ülkeye ihracat yapan Beyaz Kâğıt, Türkiye ekonomisine katma değer sağlamaktadır.

Editör: Murat BERHUN