Güncel

Adana’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Çukurova'da Yaşanacak

Adana 30 Ağustos Zafer Bayramı, Çukurova Belediyesinin koordinesinde büyük bir coşku ve birliktelik içinde sevilen sanatçı Yaşar ile kutlayacak.

Abone Ol

5ocakgazetesi.com 

Adana Büyükşehir, Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan Belediyelerinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Adanalıları bir araya getirecek. Çukurova Belediyesi tarafından organize edilecek kurrlamalarda Yaşar konseri ile coşku zirveye ulaşacak.

 Etkinlik, 30 Ağustos Cuma günü saat 19.30'da Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı Kavşağı’nda başlayacak olan meşaleli yürüyüşle start alacak. Yürüyüşe katılacak olan Adanalılar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Zafer Bayramı ruhunu hep birlikte yaşayacak. Bu anlamlı yürüyüş, vatandaşların yoğun katılımı ve bayraklarla süslenmiş caddelerle büyük bir gösteriye dönüşecek.

 Yürüyüşün ardından saat 20.00’de Uğur Mumcu Bulvarı’nda (Turgut Özal) sevilen sanatçı Yaşar sahne alacak. Yaşar’ın performansı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu ve heyecanını doruğa çıkaracak. Her yaştan Adanalının katılımıyla gerçekleşecek olan konser, hem şehrin kültürel etkinliklerine renk katacak hem de bayram sevincini toplu halde yaşatacak.

 Belediye Başkanları, Adana’da bayram coşkusunun en güzel şekilde yaşanacağı bu özel gün için tüm Adanalılar, bayrakları ve meşaleleri ile yürüyüşe katılmaya ve sonrasında Yaşar’ın konseri ile Zafer Bayramı coşkusunu birlikte kutlamaya davet ediyor.