Best10’daki Yenilikler: Yeni Oyunlar, Özellikler ve Güncellemeler Best10’daki Yenilikler: Yeni Oyunlar, Özellikler ve Güncellemeler

MÜSİAD Adana heyeti, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’a  yeni görevinde ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Ömer Tekdemir’in liderliğindeki MÜSİAD Adana heyeti, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’a yeni görevinde başarı diledi. TUSAŞ’ın Ankara’daki helikopter, savaş uçağı ve SİHA üretim merkezini de ziyaret eden Adana heyeti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adana, Havacılık ve Uzay Sanayinde Tedarikçi Olabilir  Mi?

MÜSİAD Adana Başkanı Ömer Tekdemir, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarının takdire şayan olduğunu belirterek, “Hem kamu hem çok başarılı özel sektör kuruluşları bizi dünyanın bu alanda en başarılı ülkeleri arasına taşıdı. Adana olarak köklü bir sanayi kültürüne sahibiz. Yeni dönemde havacılık ve savunma sanayinde daha etkin bir şehir olmamız gerektiğini düşünüyorum. Katma değeri yüksek bu sektörde yazılımdan metal işlemeye neredeyse tüm sektörler tedarikçi olabiliyor. Ömer Cihad Vardan başkanımıza hayırlı olsun temennisinde bulunmanın yanı sıra TUSAŞ’a tedarikçi üye sayımızı artırma yönünde talepte bulunduk. Önümüzdeki günlerde TUSAŞ’a Adana’lı üreticileri taşıyacak bir organizasyon planlıyoruz. Türkiye’nin gurur tablosunda daha fazla Adanalı şirket imzası olsun istiyoruz” dedi.

MÜSİAD Adana’nın TUSAŞ ziyaret heyetinde Başkan Ömer Tekdemir’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Halil Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Zeki Fidan, Mehmet Emre Çalışkan, Halil İbrahim Yavuz ve MÜSİAD Adana Müdürü Tarık Harmancı yer aldı.

Editör: Murat BERHUN