Spor

Adana Demirspor'dan Ayrılan Valkanis'ten İlk Açıklama

Temsilcimiz Adana Demirspor'da yolların ayrıldığı duyurulan Michael Valkanis, ayrılığından ardından ilk açıklaması sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Abone Ol

5ocakgazetesi.com

Sezon başı Adana Demirspor'u çalıştırmak üzere görev gelen ve 6 resmi maçın ardıdan alınan kötü sonuçlar sebebiyle yolların ayrıldığı Avusturalyalı çalıştırıcı Michael Valkanis ile yollar ayrıldı. Elindeki kısıtlı kadro ile verdiği çabanın taraftarlar tarafından takdir görmesine dikkat çeken Valkanis, taraftarlara ve oyuncularına teşekkür etti.

İŞTE VALKANİS'TEN VEDA AÇIKLAMASI:

"Adana Demirspor taraftarlarına, desteklerini esirgemeyen ve nazik mesajları için teşekkür ediyorum. Sonuçlarımız yolunda gitmese de, ekibim ve ben özverili kaldık ve %100 verdik. Zorlu bir durumu idare etmek için elimizden gelen her şeyi yaptığımızı bilerek huzur duygusu ile ayrılıyorum.

Bu görevi üstlendiğimde kulübün sayısız sorununun farkındaydım. Ancak, mevcut kadroyu güçlendirmek ve yeteneği yetiştirmek için kulübe sağlam bir planla yardımcı olabileceğimize inandım. Transfer yasağına rağmen takımla çalışma ve rekabet gücü yüksek Süper Lig'de mücadele etmek için çalışmalarımızı sürdürdük.

Birçok genç oyuncuyu tanıttık, bazı oyunlarda performansımızla şaşırtırken, bazılarında deneyim eksikliğimiz belli oldu, puan almada eksik kaldık. Bu oyuncu grubunun gelişmesi için gerçekten zaman ve sabır gerektiriyor.

Çok zorlu koşullar altında onları zorladığımız oyunculara çabaları için teşekkür etmek istiyorum. Yanlış zamanda iş için doğru kişi olduğuma inanan birçok kişiden mesaj almak benim için çok anlamlı. Kulübün durumuna rağmen çalışmalarımıza inanan ve tanıyan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Adana'da geçirdiğim zaman unutulmazdı, bu kadar kısa dönemde muhteşem hayranlarla oluşan bağ, her zaman seveceğim bir şey. İnanmaya ve desteklemeye devam et, çünkü oyuncuların sana her zamankinden daha çok ihtiyacı var! En iyi dileklerimle"