gazeteadana.tr

Önemli oyuncularını geçen sezon ortasında gönderen, Transfer yasağı nedeniyle de oyuncu takviyesi yapamayan Adana Demirspor’da daha önce defalarca “Herry Potter Değilim” diyerek elindeki imkânlarla mucize yaratamayacağını dile getiren Teknik direktör Valkanis ile yollar ayrıldı.

Valkanis Elinden Geleni Yaptı

Adana Demirspor taraftarı da belki de ilk kez giden bir teknik direktörün ardından sitemkar cümleler kurmadı, hocayı eleştirmedi. Taraftarın ciddi bölümüne göre ise Valkanis elinden gelenin fazlasını yaptı. Sorun kısıtlı oyuncular ve transfer tahtasının kapalı olmasıydı.

Valkanis ile yolların ayrılmasından sonra ise takım Serkan Damla’ya emanet edildi. Hoca transferi olacak mı bekleyip göreceğiz.

Serkan Damla Başarılı Olabilir Mi?

Ancak Serkan Damla başarılı bir “görev adamı” olmasına karşın, takıma yeni bir şey kazandırabileceği yönünde ciddi endişeler var. Zira Kulivert ile yolların ayrılmasından sonra iyi futbolcuların olduğu dönemde arzulanan başarıyı yakalayamamıştı. Daha sonra Hikmet Karaman göreve gelmiş ve Adana Demirspor lige tutunmuştu.

Serkan Damla Mı Kalacak, Yoksa Hoca Alınacak Mı?

Volkan Demirel Adana Demirspor'a Mı Geliyor? Volkan Demirel Adana Demirspor'a Mı Geliyor?

Merak edilen konu ise Serkan Damla yeni hoca gelene kadar “Görev Adamı” olarak Adana Demirspor takımına abilik mi yapacağı yoksa uzun süreli olarak mı görevde kalacağı.

Şayet hoca arayışı var ise transfer yasağı olan bir takıma iyi bir hocanın gelmesi için nasıl ikna edileceği konusu önümüzde duruyor.

Başkan Murat Sancak’ın mutlaka bu konularda açıklayıcı, taraftarı tatmin edici bilgiyi paylaşması kendisine yönelebilecek tepkileri azaltacaktır. Taraftara şeffaf bilgi paylaşılmadığında Başkan Murat Sancak’a tepkiler artacak ve zararı Adana Demirspor camiası görecektir.  

Editör: Murat BERHUN