Adana Ticaret Borsası Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, “Bir kentin fiziki açıdan dinamik olması beni mutlu ediyor. Ticaret borsaları, sadece kentin değil, bölgenin ekonomik canlılığına büyük katkı sağlar. İşletmelerin, çiftçilerin, üreticilerin ve tüccarların bir araya gelmesi, ticaretin artmasını sağlar ve böylece yerel ekonomiyi güçlendirir. Bu anlamda Adana Ticaret Borsası’nın üstlendiği görev bana çok anlamlı ve ulvi gelir. Adana’ya devasa yatırımla mükemmel bir kompleks yapmışsınız. Modernliği ve işlerliği hakkında hayranlığımı gizleyemeyeceğim. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Çukurova Üniversitesi 29. Bahar Şenliği Büyük Coşkuyla Yapıldı Çukurova Üniversitesi 29. Bahar Şenliği Büyük Coşkuyla Yapıldı

Seyhan Kaymakamından ATB'ye Ziyaret

BİLGİÇ, “TÜM BİRİMLERİMİZ İLE HİZMET VERMEKTEYİZ”

Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyeleri Hamit Tezcan, Şahin Güneşer, Yasin Milli ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette, borsaların kente ve bölgeye ekonomik canlılık, istihdam, şeffaflık ve fiyat istikrarı sağladığını belirten ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Teşekkür ediyoruz. Borsalar içerisinde Türkiye birincisi olan Adana Ticaret Borsamızın yerleşkesi içerisinde faaliyet gösteren Lisanslı Depolarımızla, Laboratuvarlarımızla, Elektronik satış salonumuz ve tüm birimlerimiz ile bölge üreticisi, sanayicisi ve tacirine hizmet vermekteyiz. Adana Ticaret Borsası yönetimi, meclisi ve çalışanlarıyla Çukurova’nın bereketli topraklarında üretilen ürünlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gayreti içerisindeyiz. Bu gayretlerin artarak devam etmesi için Ar-Ge çalışmalarımız sürmektedir” dedi.